op zoek naar een webdesigner in nijmegen?

Vorige slide
Volgende slide

Wij leveren als webdesigner in Nijmegen aantrekkelijk webdesign dat bijdraagt aan een optimale communicatie tussen u en uw klanten. Wij staan voor creativiteit en functionaliteit dat rendement oplevert. Wat u wilt, voeren wij uit.

Benieuwd naar voorbeelden van webdesign van door ons geproduceerde websites?

webdesigner nijmegen en omstreken

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe webshop, Freehand zorgt voor passende webdesign. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw webdesigner in Nijmegen.

Binnen onze werkwijze hanteren wij een duidelijke en transparante werkwijze. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan bij onze dienstverlening.

Een goed doordachte en opgestelde website biedt uw onderneming het best mogelijke uithangbord. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

webdesigner nijmegen

“Ik heb mijn website laten maken bij Freehand. Regelmatig een aanpassing laten uitvoeren en ook dat is snel uitgevoerd. Een aanrader voor een eerlijke prijs.”

– Hans Lavrijsen | Autobedrijf Lavrijsen

webdesign

aanpassingen en updates

Als u zelf aanpassingen uit wilt voeren aan uw website dan is dat uiteraard mogelijk. Het zelf toevoegen van content zoals nieuws of producten is snel en eenvoudig uitgevoerd.

Geen zin of tijd om zelf aanpassingen uit te voeren? Geen probleem! U kunt ons aangeven welke aanpassingen er nodig zijn en wij  voeren het webdesign in een handomdraai voor u uit. 

Onze websites zijn voorzien van de nieuwste technieken en worden automatisch up-to-date gehouden. Zo bent u verzekerd van een veilige omgeving voor uw website en uw bezoekers.

Wij zorgen er ook voor dat uw website voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Uw webdesigner in Nijmegen en omstreken

webdesign

Wij hanteren bij het realiseren van een website een stappenplan. Binnen dit stappenplan zorgen wij voor verschillende contactmomenten om inzicht te geven in de vorderingen. Hieronder vindt u de verschillende stappen.

Stap 1: Inventarisatie
Tijdens de inventarisatie verzamelen wij alle wensen en eisen die u stelt aan uw nieuwe website. Belangrijk is om de vindbaarheid en het doel en van de website in acht te nemen.

De vindbaarheid wordt doorgesproken om te bepalen wat een haalbare positie kan zijn in een zoekresultaat. Wij beschikken over de juiste kennis en creativiteit om uw positie op de juiste manier te realiseren of te verbeteren.

Wij geven advies met betrekking tot het bereiken van nieuwe klanten en hoe deze overgehaald kunnen worden om contact met u op te nemen. Wij streven er naar om de contactdrempel zo laag mogelijk te maken.


Stap 2: Offerte
Wij bereken op basis van de inventarisatie een urentotaal. Dit wordt vermenigvuldigd met het uurtarief dat wij hanteren. De offerte sturen wij u toe zodat u precies weet wat de uiteindelijke kosten zullen zijn zonder dat er verrassingen achteraf zijn.


Stap 3: Ontwerp
Wij stellen een ontwerp op dat aansluit bij uw wensen, uw logo en de huisstijl die u hanteert. Wij geven u inzage in dit ontwerp waar u eventuele wijzigingen kunt aangeven. Wilt u meer kleuren of minder, groter of kleiner lettergrootte, andere afbeeldingen, etc…? Wij stellen het ontwerp zo bij totdat u geheel tevreden bent.


Stap 4: Bouw
Nadat u tevreden bent over het ontwerp, starten wij met de bouw. Tijdens de bouw geven wij u ook inzage in de vorderingen zodat u precies kunt zien hoe uw website er uit gaat zien. Wij zorgen ervoor dat de website op ieder apparaat op de juiste wijze wordt weergegeven. In overleg met u worden de teksten opgesteld. De gehele inhoud wordt met u doorgenomen om er 100% zeker van te zijn dat alles correct is.

Stap 5: Testen
Alle verschillende technieken die in de website zijn toegepast wordt gecontroleerd op hun werking. Alle teksten worden nagelopen en gecontroleerd op fouten. Verder testen wij of de website snel geladen wordt door de server of dat daar aanpassingen nodig zijn. Dit alles om de uiteindelijke bezoeker van de beste ervaring te bieden.


Stap 6: Online
Nu de website is getest en eventuele laatste wijzigingen zijn doorgevoerd, wordt de website online gezet onder de eigen domeinnaam. De website wordt aangemeld bij Google Search Console zodat deze zo snel mogelijk op kan worden genomen in het zoekresultaat van Google. 


Stap 7: Handleiding zelf aanpassen
U ontvangt een handleiding met daarin een beschrijving van alle verschillende handelingen die nodig zijn om de specifieke delen van de website die u graag wilt aanpassen. Bijvoorbeeld nieuws, vacatures of de producten in een webshop. Wij zorgen ervoor dat het zo begrijpelijk mogelijk wordt omschreven zodat u alles zelfstandig kunt uitvoeren.


Stap 8: Hulp achteraf
Lukken bepaalde aanpassingen niet of loopt u tegen andere zaken aan? U kunt altijd contact met ons opnemen om te bekijken waar het mis gaat. Wij helpen u graag om er voor te zorgen dat u uw website kunt aanpassen.

Zijn er grotere aanpassingen nodig zoals het uitbreiden van uw website omdat u nieuwe activiteiten bent gaan uitvoeren als onderneming? Of wilt u bijvoorbeeld een webshop toevoegen aan uw bestaande website? Dan helpen wij u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op om de verschillende mogelijkheden uit te voeren. 

Heeft u geen zin of tijd om zelf uw website aan te passen? Ook dit kunnen wij uiteraard voor u uitvoeren. 

Aanvullende diensten

Naast het realiseren van webdesign in Nijmegen zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van een betere vindbaarheid van bestaande websites en het succesvol adverteren op Google.

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het versturen van nieuwsbrieven. Wij beschikken over de juiste kennis om uw klanten te informeren over nieuwe en bestaande producten of diensten.

Wilt u meer weten over de aanvullende diensten die wij leveren? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan u graag te woord! 

webdesigner nijmegen

Wilt u meer weten over onze diensten?

Mocht u vragen hebben over het laten ontwerpen en produceren van een website, dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 

U kunt ons bellen op 06 – 2 55 88 33 6 of e-mailen op info@freehand.nl of bereiken via het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met mij op