op zoek naar een grafisch vormgever?

grafisch vormgever

U bent op zoek naar een grafisch vormgever voor uw on- en offline uitingen? Wij realiseren grafisch ontwerp voor bedrijven door heel Nederland.

Aan hand van uw wensen en huisstijl stellen wij een pakkend ontwerp op. Wij zorgen voor drukklare bestanden zodat het direct gedrukt kan worden.

Of het nu gaat om een visitekaartje of een complexe brochure? Wij bieden creatieve oplossingen waarmee u uw klanten in één oogopslag weet te boeien.

grafisch vormgever op ieder gebied

Wij ontwerpen een opmaak voor uw brochure, catalogus of advertentie in een blad of krant. Direct te gebruiken door een drukker zodat het zo snel mogelijk geleverd kan worden.

Uitstekend opvallen met bijvoorbeeld een rollup-banner is eenvoudig en voordelig. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u als grafisch vormgever graag verder.

grafisch vormgever

“Freehand levert al ons drukwerk sinds de start van ons bedrijf. Altijd op tijd, altijd uitstekende kwaliteit.”

– Jan Swartjes | Schierwater International GmbH

grafisch vormgever
grafisch vormgever

EEN OPVALLEND, DUIDELIJK EN PASSEND LOGO

Het uitgangspunt van al uw reclame-uitingen is in bijna alle gevallen uw logo. Wij ontwerpen opvallende, duidelijke en passende logo’s voor uw onderneming of instelling.

Uw logo is vaak het eerste kenmerk van uw bedrijf waar uw klanten mee in contact komen. Belangrijk is dan dat u direct de juiste eerste indruk maakt. Een tweede indruk is vaak niet mogelijk.

Benieuwd welke logo’s wij als grafisch vormgever ontworpen hebben? In ons portfolio vindt u een overzicht van een groot aantal van deze logo’s. Klik hier om het overzicht te bekijken.

 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Mocht u vragen hebben over het laten realiseren van grafisch ontwerp, dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! 

U kunt ons bellen op 06 – 2 55 88 33 6 of e-mailen op info@freehand.nl of bereiken via het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met mij op